IPTV Premium Abonnement

€10 – €45

 • Uitgebreide afspeellijst: Geniet van een enorme selectie van meer dan 15.000 internationale zenders, waaronder HD en Full HD kanalen, evenals een onbeperkt aanbod van video’s op aanvraag en 4K-films.
 • Gevarieerde kanaalselectie: Krijg toegang tot een breed scala aan kanalen uit Nederland, België, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Roemenië, Albanië, Arabische landen en Rusland.
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten: Geschikt voor Samsung en LG Smart TV’s (SMART IPTV, SSiptv), Sony Android Smart TV, Apple TV, MAG-boxen, pc/MAC, smartphones en Android TV Box.
 • Viaplay – De ultieme streamingervaring: Verkrijg toegang tot exclusieve series, films en live sportevenementen. Ontdek entertainment van topkwaliteit met de uitgebreide bibliotheek van Viaplay.
 • Formule 1 – Adembenemende races: Ervaar elke Grand Prix in kristalheldere kwaliteit. Volg je favoriete coureurs en teams met live updates en grondige analyses.
 • ESPN – Centraal voor sportliefhebbers: Mis geen enkel moment van je favoriete sporten. ESPN biedt live wedstrijden, deskundig commentaar en uitgebreide sportverslaggeving.
 • Formuler Z Box – Een revolutionaire kijkervaring: Transformeer je TV in een smart entertainmenthub met de Formuler Z box. Geniet van snelle prestaties, superieure beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijke interface.
 • Stabiele en betrouwbare servers: Profiteer van onze geavanceerde servers met loadbalancing technologie voor een ononderbroken kijkervaring.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Geniet van competitieve prijzen met ondersteuning 7 dagen per week.
Bestel nu je abonnement (in 2 klikken) door de gewenste looptijd en het type toestel dat je hebt te kiezen.
Premium IPTV

MEER DAN 50.000 internationale zenders speciaal voor jou!

Tivimate IPTV Installatie – De Complete Nederlandse Gids

Tivimate IPTV Installatie - De Complete Nederlandse Gids

Auteur

Picture of John Doe

John Doe

Ik ben gespecialiseerd in Internet Protocol-televisie en geef inzicht in IPTV technologie, streamingdiensten en het evoluerende digitale entertainmentlandschap .
#IPTV Premium , #4K IPTV

Verlangt u naar een grensverleggende ervaring met IPTV-apps? Tivimate IPTV Player, een baanbrekend product in deze categorie, zal u niet teleurstellen. Deze gids neemt u stap voor stap mee door het installatie- en configuratieproces van de Tivimate IPTV Player app, en geeft u bovendien instructies voor het instellen van uw IPTV Android box-abonnementscode.

📣 Op zoek naar een IPTV-abonnement? Bekijk ons aanbod op Omni IPTV Premium 🌐✅. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van IPTV vandaag nog! 🚀📺

Stap één: Uw Tivimate IPTV-abonnement verkrijgen

Indien u nog niet in het bezit bent van een IPTV-abonnement, hebben we dat voor u vereenvoudigd. Klik eenvoudigweg hier om uw Premium iPTV Tivimate Abonnement te verkrijgen.

De Tivimate-app, een creatie van AR Mobile Dev, is met vooruitstrevende technologie ontworpen om de go-to app te worden voor IPTV. Hieronder vindt u een diepgaande uiteenzetting van de Tivi mate IPTV Player-app.

Stap twee: Het installatieproces

De installatie van de Tivimate iPTV Player is geen rocket science. Hieronder vindt u een stap-voor-stap handleiding:

 1. Zet koers naar de volgende bestemming:: Tivimate iPTV Player
 2. Eenmaal aangekomen, wordt u begroet door het installatiescherm van de Tivimate iPTV Player-app. Klik vol vertrouwen op ‘Installeren’.
 3. Bij voltooiing van de installatie, onthult u de inhoud van de Tivi mate iPTV Player-app door op ‘Openen’ te klikken.
 4. Geduld is een schone zaak; geef de Tivi mate iPTV Player-app de tijd om zich volledig te openen.
 5. Zodra het klaar is, roept u het actie-item ‘Voeg een afspeellijst toe’ op om de Tivimate iptv player te configureren.
 6. Neem de ‘Xtream-codes login’ route.
 7. Voer de sleutels van uw Tiviimate iptv Player-abonnement in: Server URL, Naam, Gebruiker en Wachtwoord.
 8. Geef de laatste klik op ‘Next’ en wacht in anticipatie tot uw abonnement laadt.

Voor een beter begrip hebben we enkele schermen van de Tivimate iPTV Player-app hieronder opgesomd:

 • Afspeellijst toevoegen:Tivimate Afspeellijst toevoegen
 • Xtream-codes afspeellijst toevoegen:Tivimate Xtream-codes afspeellijst toevoegen
 • IPTV-abonnementsdetails xtream codes:Tivimate IPTV abonnements details xtream codes
 • Voorbeeld van een kanaal met IPTV-informatie, logo en EPG:Tivimate Voorbeeld kanaal met IPTV-informatie, logo en EPG
 • Voorbeeld van de lijst met boeketten en kanalen van de Tiviimate iptv player:Voorbeeld van de lijst met boeketten en kanalen van de Tiviimate iptv player

Voor degenen die al een m3u-link hebben, maak u geen zorgen. U kunt de nodige informatie uit uw link halen zoals hieronder uitgelegd:

Belangrijke informatie: De gebruikersnaam, het wachtwoord en de server-URL zijn opgenomen in uw m3u-link die u bij de bestelling ontvangt.

Hieronder volgt een voorbeeld van een m3u-link: http://server-adres.com:58901/get.php?username=abcdef567&password=abCD123&type=m3u&output=ts

Aan de hand van de bovenstaande m3u-link zijn de server login gegevens als volgt:

We hopen dat dit artikel nuttig voor u is. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Related posts:

gratis iptv app android

De Beste Gratis IPTV App Android in 2024

In de snel veranderende wereld van digitale televisie zoeken steeds meer mensen naar handige en kosteneffectieve manieren om hun favoriete shows te streamen. Een van

Abonneer u op onze IPTV nieuwsbrief

Ontvang het hot trending nieuws met betrekking tot IPTV totaal

error: Inhoud is beschermd !!
Scroll naar boven
×