IPTV Premium Abonnement

€10 – €45

 • Uitgebreide afspeellijst: Geniet van een enorme selectie van meer dan 15.000 internationale zenders, waaronder HD en Full HD kanalen, evenals een onbeperkt aanbod van video’s op aanvraag en 4K-films.
 • Gevarieerde kanaalselectie: Krijg toegang tot een breed scala aan kanalen uit Nederland, België, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Roemenië, Albanië, Arabische landen en Rusland.
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten: Geschikt voor Samsung en LG Smart TV’s (SMART IPTV, SSiptv), Sony Android Smart TV, Apple TV, MAG-boxen, pc/MAC, smartphones en Android TV Box.
 • Viaplay – De ultieme streamingervaring: Verkrijg toegang tot exclusieve series, films en live sportevenementen. Ontdek entertainment van topkwaliteit met de uitgebreide bibliotheek van Viaplay.
 • Formule 1 – Adembenemende races: Ervaar elke Grand Prix in kristalheldere kwaliteit. Volg je favoriete coureurs en teams met live updates en grondige analyses.
 • ESPN – Centraal voor sportliefhebbers: Mis geen enkel moment van je favoriete sporten. ESPN biedt live wedstrijden, deskundig commentaar en uitgebreide sportverslaggeving.
 • Formuler Z Box – Een revolutionaire kijkervaring: Transformeer je TV in een smart entertainmenthub met de Formuler Z box. Geniet van snelle prestaties, superieure beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijke interface.
 • Stabiele en betrouwbare servers: Profiteer van onze geavanceerde servers met loadbalancing technologie voor een ononderbroken kijkervaring.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Geniet van competitieve prijzen met ondersteuning 7 dagen per week.
Bestel nu je abonnement (in 2 klikken) door de gewenste looptijd en het type toestel dat je hebt te kiezen.
Premium IPTV

MEER DAN 50.000 internationale zenders speciaal voor jou!

Gids: SS IPTV installatie op Samsung & LG

Gids: SS IPTV installatie op Samsung & LG

Auteur

Picture of John Doe

John Doe

Ik ben gespecialiseerd in Internet Protocol-televisie en geef inzicht in IPTV technologie, streamingdiensten en het evoluerende digitale entertainmentlandschap .
#IPTV Premium , #4K IPTV

Wanneer u op zoek bent naar een applicatie die naadloos integreert met uw iptv-abonnementen, dan is SS IPTV precies wat u nodig heeft. Deze veelzijdige applicatie is een one-stop-shop voor het streamen van digitale content, afkomstig van uw favoriete streaming websites of IPTV aanbieders. Niet alleen kunt u video’s bekijken op platforms zoals YouTube en IPTV-abonnementen, maar u kunt ook uw favoriete series streamen op uw smartphone of tv-box. Dus, laten we beginnen met het installeren van deze must-have applicatie op uw apparaten!

📣 Op zoek naar een IPTV-abonnement? Bekijk ons aanbod op Omni IPTV Premium 🌐✅. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van IPTV vandaag nog! 🚀📺

Stap-voor-stap gids: Hoe installeer je SS IPTV op Samsung TV?

SS IP TV is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook breed compatibel. Het werkt op Samsung TV-modellen van de D-serie en hoger.

 1. Begin door naar de Smart Hub te navigeren. Voor een Samsung TV vindt u deze onder de kleurrijke toets. Als alternatief, zoek naar de huisvormige toets.
 2. Vervolgens gaat u naar de app-markt. Dit is uw one-stop-shop voor het downloaden van een overvloed aan apps voor uw TV.
 3. Hier zou u de SS IPTV-applicatie moeten vinden onder de meest gedownloade apps.
 4. Klik op ‘Downloaden’.
 5. Neem even de tijd en klik vervolgens op ‘Installatie’.
 6. Tenslotte kunt u op ‘Uitvoeren’ klikken om de app te starten.

En voilà! U heeft zojuist SS IPTV succesvol geïnstalleerd op uw Samsung TV.

Let op: SS IPTV PREMIUM is niet alleen compatibel met Samsung TV, maar ook met IPTV BOX, Philips Smart TV, Sony Smart TV, Freebox Mini 4K, LG TV, Android TV, Bbox Miami, Nvidia Shield, Xiaomi Mi box 3, Nexus Player, IPTV SMARTERS PRO, PRO IPTV, en Android Box.

Uw gids voor het installeren van SS IPTV op LG TV

 1. Druk eerst op de ‘Home’-knop op uw afstandsbediening.
 2. Hiermee lanceert u de LG Content Store.
 3. Selecteer vervolgens de categorie ‘APPS’ bovenaan het scherm. Hier wordt een lijst met beschikbare apps weergegeven.
 4. Selecteer de SS IPTV applicatie uit de lijst.
 5. Controleer de app-details en druk dan op ‘Installeren’.
 6. Zodra de installatie is voltooid, kunt u de app onmiddellijk starten door op ‘Uitvoeren’ te klikken.Uw gids voor het installeren van SS IPTV op LG TV

Het instellen van uw IPTV abonnement op SS IP TV

Nu u SS IP TV op uw smart TV heeft geïnstalleerd, is het tijd om uw IPTV-abonnement te configureren. Volg de onderstaande stappen om uw IPTV-abonnement op uw Smart TV in te stellen:

 1. Ga vanaf het hoofdscherm naar de instellingen door op de knop ‘Instellingen’ te drukken.Het instellen van uw IPTV-abonnement op SS IPTV
 2. Er zijn twee methoden om uw afspeellijst te uploaden: Upload via URL voor externe afspeellijsten en uploaden met een tijdelijke code voor interne afspeellijsten.

Methode 1: SS IPTV-gebruikers kunnen onbeperkte externe afspeellijsten, een interne afspeellijst voor TV-zenders en een interne afspeellijst voor video’s hebben. Om een externe afspeellijst toe te voegen, ga naar het gedeelte ‘Inhoud’ in de app-instellingen en selecteer ‘Externe afspeellijsten’, klik dan op de knop ‘Toevoegen’. Voer de naam en URL van de afspeellijst in en klik op ‘Opslaan’.Methode 1

Methode 2: Om een interne afspeellijst te uploaden, genereert u een tijdelijke code in het algemene

gedeelte van de app-instellingen door op de knop ‘Code verkrijgen’ te drukken. Een code is 24 uur geldig, of tot een nieuwe code is gegenereerd. Voer de ontvangen code hier (https://ss-iptv.com/en/users/playlist) in en klik op ‘Voeg apparaat toe’.Méthode 2

Nadat u uw TV heeft toegevoegd, klikt u op ‘Externe afspeellijsten’, daarna op de knop ‘EXTERN AFPSPEELLIJSTEN’. Nadat u de afspeellijst heeft geüpload, verschijnt er een miniatuur met ‘Mijn Afspeellijst’ op het hoofdscherm.

Snelle video als tutorial

SS IPTV is een veelzijdige applicatie die niet alleen m3u, asx, xspf en pls bestanden kan afspelen, maar ook kan programmeren om automatisch van kanaal te veranderen. Daarnaast heeft het een functie die ouderlijk toezicht activeert, zodat uw kinderen alleen toegang hebben tot kindvriendelijke content. Met SS IPTV kunt u genieten van alle IPTV-abonnementen waaraan u heeft deelgenomen.

Related posts:

gratis iptv app android

De Beste Gratis IPTV App Android in 2024

In de snel veranderende wereld van digitale televisie zoeken steeds meer mensen naar handige en kosteneffectieve manieren om hun favoriete shows te streamen. Een van

Abonneer u op onze IPTV nieuwsbrief

Ontvang het hot trending nieuws met betrekking tot IPTV totaal

error: Inhoud is beschermd !!
Scroll naar boven
×