IPTV Premium Abonnement

€10 – €45

 • Uitgebreide afspeellijst: Geniet van een enorme selectie van meer dan 15.000 internationale zenders, waaronder HD en Full HD kanalen, evenals een onbeperkt aanbod van video’s op aanvraag en 4K-films.
 • Gevarieerde kanaalselectie: Krijg toegang tot een breed scala aan kanalen uit Nederland, België, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Roemenië, Albanië, Arabische landen en Rusland.
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten: Geschikt voor Samsung en LG Smart TV’s (SMART IPTV, SSiptv), Sony Android Smart TV, Apple TV, MAG-boxen, pc/MAC, smartphones en Android TV Box.
 • Viaplay – De ultieme streamingervaring: Verkrijg toegang tot exclusieve series, films en live sportevenementen. Ontdek entertainment van topkwaliteit met de uitgebreide bibliotheek van Viaplay.
 • Formule 1 – Adembenemende races: Ervaar elke Grand Prix in kristalheldere kwaliteit. Volg je favoriete coureurs en teams met live updates en grondige analyses.
 • ESPN – Centraal voor sportliefhebbers: Mis geen enkel moment van je favoriete sporten. ESPN biedt live wedstrijden, deskundig commentaar en uitgebreide sportverslaggeving.
 • Formuler Z Box – Een revolutionaire kijkervaring: Transformeer je TV in een smart entertainmenthub met de Formuler Z box. Geniet van snelle prestaties, superieure beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijke interface.
 • Stabiele en betrouwbare servers: Profiteer van onze geavanceerde servers met loadbalancing technologie voor een ononderbroken kijkervaring.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Geniet van competitieve prijzen met ondersteuning 7 dagen per week.
Bestel nu je abonnement (in 2 klikken) door de gewenste looptijd en het type toestel dat je hebt te kiezen.
Premium IPTV

MEER DAN 50.000 internationale zenders speciaal voor jou!

Set IPTV App: Complete Installatiegids voor Samsung en LG Televisies

set iptv

Auteur

Picture of John Doe

John Doe

Ik ben gespecialiseerd in Internet Protocol-televisie en geef inzicht in IPTV technologie, streamingdiensten en het evoluerende digitale entertainmentlandschap .
#IPTV Premium , #4K IPTV

Het kiezen van de juiste IPTV-applicatie kan een hele uitdaging zijn. Eén app springt er echter uit door zijn unieke kenmerken en gebruiksvriendelijkheid: Set IPTV. Deze app, die beschikbaar is voor zowel Samsung Smart TV’s (Tizen OS) als Android-apparaten, maakt het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot IPTV-content. 📣 Op zoek naar een IPTV-abonnement? Bekijk ons aanbod op Omni IPTV Premium 🌐✅. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van IPTV vandaag nog! 🚀📺

Wat Maakt Set IPTV zo Speciaal?

Set IP TV, ontwikkeld voor maximale compatibiliteit en gebruiksgemak, is meer dan alleen een app. Het fungeert als een platform waarop je je eigen content kunt streamen. Hoewel de app zelf geen abonnementen of kanalen aanbiedt, biedt het je de mogelijkheid om afspeellijsten te beheren, wat het gebruik van IPTV-kanalen aanzienlijk vergemakkelijkt. Vóór het gebruik van IPTV, dien je je echter wel te abonneren op een dienst.

Set IPTV Activeren in Drie Simpele Stappen

 1. Zoek je MAC-adresNa de installatie van Set IP TV zal je MAC-adres op het scherm verschijnen.Na de installatie van Set IPTV zal je MAC-adres op het scherm verschijnen.
 2. Bezoek het Set IPTV Web PortaalDe volgende stap is om de applicatieontwikkelaarsportal te bezoeken: cms.manage-setiptv.com/act.app.Bezoek het Set IPTV Web Portaal
 3. Vul de Nodige Informatie in en Ga Verder met BetalenHier vul je je MAC-adres, e-mail en naam in. Nu rest alleen nog de betaling, waarna je applicatie geactiveerd zal zijn!

Hoe Installeer en Configureer je Set IP TV?

Zodra je op het Set IP TV webportaal bent, open je de downloadpagina: https://cms.manage-setiptv.com/set.app. Hier kies je de Playlist Link-methode:
 1. Voer je MAC-adres in: Voer je Set IP TV MAC-adres in het TV MAC-veld in.
 2. Voer de M3u-link in: Voer de m3u-link in die je van je IPTV-provider hebt ontvangen in het URL m3u-veld.
 3. Klik op Verzenden: Activeer de captcha (ik ben geen robot) en klik op verzenden. Na het herstarten van je televisie, open je Set IPTV opnieuw en kun je genieten van duizenden tv-kanalen, films en series.Hoe Installeer en Configureer je Set IP TV
graph TD;
A[IPTV Provider] --> B(Set IPTV);
B --> C{Installatie & Configuratie};
C --> D[MAC Adres];
C --> E[M3u Link];
D & E --> F[Genieten van de Content];

Wat is de Prijs van Set IPTV?

Set IPTV is beschikbaar voor de vaste prijs van €14,99. Hiermee krijg je tevens een gratis proefperiode van 7 dagen. Hierna dien je de app te activeren om van de dienst gebruik te kunnen blijven maken.

Het Maximale uit Set IP TV Halen

Het succes van Set IP TV hangt grotendeels af van het IPTV-abonnement dat je kiest. Let bij het kiezen van een provider op zaken als het aanbod aan kanalen, klantenservice en stabiliteit van de servers

Bekijk onze snelle tutorial

 

Related posts:

gratis iptv app android

De Beste Gratis IPTV App Android in 2024

In de snel veranderende wereld van digitale televisie zoeken steeds meer mensen naar handige en kosteneffectieve manieren om hun favoriete shows te streamen. Een van

Abonneer u op onze IPTV nieuwsbrief

Ontvang het hot trending nieuws met betrekking tot IPTV totaal

error: Inhoud is beschermd !!
Scroll naar boven
×