IPTV Premium Abonnement

€10 – €45

 • Uitgebreide afspeellijst: Geniet van een enorme selectie van meer dan 15.000 internationale zenders, waaronder HD en Full HD kanalen, evenals een onbeperkt aanbod van video’s op aanvraag en 4K-films.
 • Gevarieerde kanaalselectie: Krijg toegang tot een breed scala aan kanalen uit Nederland, België, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Roemenië, Albanië, Arabische landen en Rusland.
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten: Geschikt voor Samsung en LG Smart TV’s (SMART IPTV, SSiptv), Sony Android Smart TV, Apple TV, MAG-boxen, pc/MAC, smartphones en Android TV Box.
 • Viaplay – De ultieme streamingervaring: Verkrijg toegang tot exclusieve series, films en live sportevenementen. Ontdek entertainment van topkwaliteit met de uitgebreide bibliotheek van Viaplay.
 • Formule 1 – Adembenemende races: Ervaar elke Grand Prix in kristalheldere kwaliteit. Volg je favoriete coureurs en teams met live updates en grondige analyses.
 • ESPN – Centraal voor sportliefhebbers: Mis geen enkel moment van je favoriete sporten. ESPN biedt live wedstrijden, deskundig commentaar en uitgebreide sportverslaggeving.
 • Formuler Z Box – Een revolutionaire kijkervaring: Transformeer je TV in een smart entertainmenthub met de Formuler Z box. Geniet van snelle prestaties, superieure beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijke interface.
 • Stabiele en betrouwbare servers: Profiteer van onze geavanceerde servers met loadbalancing technologie voor een ononderbroken kijkervaring.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Geniet van competitieve prijzen met ondersteuning 7 dagen per week.
Bestel nu je abonnement (in 2 klikken) door de gewenste looptijd en het type toestel dat je hebt te kiezen.
Premium IPTV

MEER DAN 50.000 internationale zenders speciaal voor jou!

Room IPTV op Samsung TV: Eenvoudige Installatiegids [2023]

Room IPTV op Samsung TV Eenvoudige Installatiegids 2023

Auteur

Picture of John Doe

John Doe

Ik ben gespecialiseerd in Internet Protocol-televisie en geef inzicht in IPTV technologie, streamingdiensten en het evoluerende digitale entertainmentlandschap .
#IPTV Premium , #4K IPTV

Room IPTV is een toonaangevende link- en m3u-bestandslezer. Deze gids zal u op een gebruiksvriendelijke manier onderwijzen hoe u Room IPTV moeiteloos kunt installeren en inrichten op uw Samsung Smart TV.

📣 Op zoek naar een IPTV-abonnement? Bekijk ons aanbod op Omni IPTV Premium 🌐✅. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van IPTV vandaag nog! 🚀📺

Hoe je Room IPTV installeert op je Samsung smart tv

Let op: De toepassing is toegankelijk op Samsung SMART TV’s, maar uitsluitend bij het schakelen van de TV naar de Amerikaanse winkelversie.

 1. Start met het inschakelen van uw Samsung Smart TV. Let erop dat uw TV verbonden moet zijn met het internet om applicaties te kunnen binnenhalen.
 2. Opteer voor Smart Hub. Druk op de afstandsbediening op de knop met diverse kleuren in het midden, beter bekend als Smart Hub. Op bepaalde afstandsbedieningen kan het een knop zijn met een huissymbool. Hierdoor wordt u naar ‘Mijn Programma’s’ geleid.
 3. Ga voor Samsung Apps. Gebruik de pijlen op uw afstandsbediening, beweeg naar ‘Mijn Apps’ en selecteer vervolgens Samsung Apps door op de centrale pijltoets te drukken.
 4. Zoek naar ROOM IPTV.Zoek naar ROOM IPTV.
 5. Klik op Installeren. Op de applicatiepagina drukt u op Downloaden, daarna op Installeren en uiteindelijk op Uitvoeren. U heeft nu met succes de Smart IPTV-app op uw Samsung TV geïnstalleerd.Klik op Installeren. Op de applicatiepagina drukt u op Downloaden, daarna op Installeren en uiteindelijk op Uitvoeren. U heeft nu met succes de Smart room iptvop uw Samsung TV geïnstalleerd

Hoe ROOM IPTV te configureren voor Samsung Smart TV

Hieronder wordt uitgelegd hoe u de m3u-link van uw iptv-abonnement in de Roomiptv-app kunt invoegen, met behulp van uw MAC-adres vanuit elke browser. Het is simpel.

Volg de onderstaande stappen:

 1. Begeef u naar deze webpagina: https://manage.roomiptv.com/add_playlist/
 2. Vul uw MAC-adres in in het daarvoor bestemde veld, gelabeld als “MAC”.
 3. Neem de m3u-link en plak deze in het veld genaamd “URL” (raadpleeg de onderstaande afbeelding voor een visueel voorbeeld)
 4. Blijf geduldig totdat de link volledig is geladen, u zult dan de volgende mededeling zien: “Playlist succesvol toegevoegd.Vul uw MAC-adres Neem de m3u-link ROOM IPTV
 5. Keer terug naar uw Smart TV en zet de Smart IPTV-app opnieuw aan (druk op de blauwe toets). Als de lijst met zenders niet onmiddellijk wordt ingeladen, voer dan een herstart van de TV uit en open de app opnieuw.
 6. Bezoek deze webpagina: https://manage.roomiptv.com/multi/login.php
 7. Vul uw ID en wachtwoord in op de daarvoor bestemde plekken.Vul uw ID en wachtwoord

Het volgen van deze stappen zal zorgen voor een vlekkeloze installatie en inrichting van Room IPTV op uw Samsung Smart TV. Ervaar een verbeterde televisie-ervaring met een overvloed aan kanalen binnen handbereik.

Related posts:

gratis iptv app android

De Beste Gratis IPTV App Android in 2024

In de snel veranderende wereld van digitale televisie zoeken steeds meer mensen naar handige en kosteneffectieve manieren om hun favoriete shows te streamen. Een van

Abonneer u op onze IPTV nieuwsbrief

Ontvang het hot trending nieuws met betrekking tot IPTV totaal

error: Inhoud is beschermd !!
Scroll naar boven
×