IPTV Premium Abonnement

€10 – €45

 • Uitgebreide afspeellijst: Geniet van een enorme selectie van meer dan 15.000 internationale zenders, waaronder HD en Full HD kanalen, evenals een onbeperkt aanbod van video’s op aanvraag en 4K-films.
 • Gevarieerde kanaalselectie: Krijg toegang tot een breed scala aan kanalen uit Nederland, België, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Frankrijk, Roemenië, Albanië, Arabische landen en Rusland.
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten: Geschikt voor Samsung en LG Smart TV’s (SMART IPTV, SSiptv), Sony Android Smart TV, Apple TV, MAG-boxen, pc/MAC, smartphones en Android TV Box.
 • Viaplay – De ultieme streamingervaring: Verkrijg toegang tot exclusieve series, films en live sportevenementen. Ontdek entertainment van topkwaliteit met de uitgebreide bibliotheek van Viaplay.
 • Formule 1 – Adembenemende races: Ervaar elke Grand Prix in kristalheldere kwaliteit. Volg je favoriete coureurs en teams met live updates en grondige analyses.
 • ESPN – Centraal voor sportliefhebbers: Mis geen enkel moment van je favoriete sporten. ESPN biedt live wedstrijden, deskundig commentaar en uitgebreide sportverslaggeving.
 • Formuler Z Box – Een revolutionaire kijkervaring: Transformeer je TV in een smart entertainmenthub met de Formuler Z box. Geniet van snelle prestaties, superieure beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijke interface.
 • Stabiele en betrouwbare servers: Profiteer van onze geavanceerde servers met loadbalancing technologie voor een ononderbroken kijkervaring.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Geniet van competitieve prijzen met ondersteuning 7 dagen per week.
Bestel nu je abonnement (in 2 klikken) door de gewenste looptijd en het type toestel dat je hebt te kiezen.
Premium IPTV

MEER DAN 50.000 internationale zenders speciaal voor jou!

Installatiehandleiding voor IPTV op Formuler Boxen met MyTvOnline App

Gids voor het Instellen van IPTV op Formuler Boxen via MyTVOnline

Auteur

Picture of John Doe

John Doe

Ik ben gespecialiseerd in Internet Protocol-televisie en geef inzicht in IPTV technologie, streamingdiensten en het evoluerende digitale entertainmentlandschap .
#IPTV Premium , #4K IPTV

Formuler boxen zijn terecht bekend als de crème de la crème onder de IPTV boxen. Ze werken met het Android TV systeem, waardoor het mogelijk is om alle apps uit de Playstore te installeren, waaronder VPN IPTV. Wat ze echter onderscheidt, is de specifieke optimalisatie voor IPTV-abonnementen, vergelijkbaar met de MAG box van Infomir. Dit is grotendeels te danken aan de MyTVOnline app.

📣 Op zoek naar een IPTV-abonnement? Bekijk ons aanbod op Omni IPTV Premium 🌐✅. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van IPTV vandaag nog! 🚀📺

MyTVOnline en MyTVOnline2: Meer dan Alleen een App

De MyTVOnline app, een creatie van Formuler, is een gamechanger in het IPTV-landschap. Hiermee kun je toegang krijgen tot alle betaalde kanalen op de TV-boxen van het merk via internet. Het is mogelijk om IPTV-abonnementen te installeren met de Android-app van de provider, net zoals je zou doen op andere Android-televisies. De ware kracht van MyTVOnline komt echter naar voren in zijn unieke functies:

 • Je kunt genieten van timeshift (pauze) op alle kanalen
 • Je kunt toegang krijgen tot het programma rooster zonder je TV-kanaal te verlaten
 • Je kunt je programma’s live of uitgesteld opnemen
 • Je kunt een lijst met favoriete kanalen maken
 • Je kunt programma herinneringen instellen om te kijken

Deze functies zijn naadloos geïntegreerd, waardoor een vloeiende ervaring ontstaat die externe Android-applicaties niet kunnen evenaren. MyTVOnline maakt optimaal gebruik van de technische mogelijkheden van de Formuler boxen, wat resulteert in een uitstekende beeldkwaliteit. Met een IPTV-stream van hoge kwaliteit en een hoogwaardige televisie merk je gemakkelijk het verschil tussen de reguliere provider app en MyTVOnline!

MyTVOnline2, de verbeterde versie van de app, biedt voornamelijk technische verbeteringen. Het is beschikbaar voor de Formuler Z8 IPTV box en volgende Formuler IPTV boxen. Daarom is deze tutorial om een IPTV-abonnement te installeren van toepassing op alle versies van MyTVOnline.

Hoe Je IPTV Abonnement Te Installeren Op MyTVOnlineHoe Je IPTV Abonnement Te Installeren Op MyTVOnline

Je Formuler’s MAC-adres moet aan je provider worden verstrekt om je apparaat ’toestemming’ te geven toegang te krijgen tot de IPTV-servers van de provider. Om dit MAC-adres te verkrijgen:

 1. Start de MyTVOnline app
 2. Ga naar de optie Edit Portal
 3. Je MAC-adres, dat begint met 00:1A:79:…, zou zichtbaar moeten zijn.

Nadat je provider je MAC-adres heeft goedgekeurd, geeft hij je het URL-adres van zijn IPTV-server.

De IPTV-server Instellen op de Formuler Z7+ of Z8De IPTV-server Instellen op de Formuler Z7+ of Z8

Het is mogelijk om de MyTvOnline app te gebruiken met m3u afspeellijsten, wat de app compatibel maakt met alle IPTV-providers en je ISP! Volg deze stappen:

 1. Open de MyTVOnline app
 2. Ga naar ‘Playlist’
 3. Klik op ‘Edit’
 4. Voer een Portal-naam in (bijvoorbeeld de naam van je ISP)
 5. Voer vervolgens het internetadres in waar de afspeellijst zich bevindt (https://voorbeeldsitenaam.com/mijnafspeellijst.m3u). Als je afspeellijst niet online staat, maar je hebt een bestand op een usb-stick of je harde schijf, kun je het .m3u-bestand bijvoorbeeld op Dropbox zetten en het adres van de Dropbox deellink hier invoeren.
 6. Vul bij M3u VOD lijst (over het algemeen vult men niets in)
 7. XML TV EPG URL: kan nuttig zijn als de programmagids niet wordt beheerd/compatibel is met het m3u-bestand. Zo niet, vul dan niets in
 8. Klik op ‘OK’

Met deze stappen kun je eenvoudig IPTV installeren op de MyTvOnline app van de Formuler boxen en alle voordelen van IPTV ontdekken. Als je eenmaal hebt ervaren hoe simpel en bevredigend het is om IPTV op deze manier te gebruiken, zul je nooit meer terug willen!

Related posts:

gratis iptv app android

De Beste Gratis IPTV App Android in 2024

In de snel veranderende wereld van digitale televisie zoeken steeds meer mensen naar handige en kosteneffectieve manieren om hun favoriete shows te streamen. Een van

Abonneer u op onze IPTV nieuwsbrief

Ontvang het hot trending nieuws met betrekking tot IPTV totaal

error: Inhoud is beschermd !!
Scroll naar boven
×